1.2.11

MULBERRY ALEXA

Des de la primavera passada que el model de Mulberry "Alexà" apareix en looks de celebrities i en bloggers.
I aquest any...encara apareix amb més força en totes les editorials de moda. No és que hagi rebut el seu nom en honor a la presentadora, però la firma anglesa pot estar rendint tribut a una de les noies amb més estil del moment. El punt és que gràcies a Alexa, el bolso Alexa s'està demanant com l'aire fins hi tot amb llistes d'espera en alguns establiments.
El color més demanat és el camel, però a Alexa també li hem vist en negre. Tot i amb això, també hi és en groc, blau, marró fosc, lleopard en marró i lleopard en morat. Cal dir que els camel i el blau estan entres els nostres preferits!
tots els colors de la col·lecció

L' Alexa és un bolso tipus cartera amb ansa curta i ansa llarga, perfecte per fer servir com a portafolis i per a un look d'oficina, Alexa Chung el va transformar en una peça més vintage i altrenatiu amb els seus minivestits, minifaldilles, pantaloncs curts i botins negres de Mary-Poppins dels q no es separa.

No és un estil completament nou, ja que és una versió més relaxada del clàssic bolso Baywater de Mulberry que té la nansa curta i dura per podre-lo portar a mig braç o a la mà.
Això sí, l'Alexa val 1200€ però no us desespereu! les marques més conegudes ja n'han tret les seves versions o copies! Aquí teniu:
de Blanco
a Asos
http://www.asos.fr/River-Island/River-Island-Canvas-Flap-Satchel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1535927?cid=6992&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Beige&affId=2439&r=2


Si voleu comprar l'original:




La veritat és que la model/presentadora/it girl l'ha utilitzat en mil i uns looks difrents i amb colors també diferents.




Altres celebrities que no s'hi han pogut resistir:


Leighton Meester amb look estiuenc i senzill

Kate Bosworth amb look de carrer simple donant protagonisme al seu "Alexa"
La blogger Chiara Ferragni (The Blond) amb un look hivernal
I vosaltres..el teniu entre la llista d'adquisicions??

1 comentario:

Unknown dijo...

Lo quiero!!