22.2.11

ELENA GALLEN

Ens pocs mesos ens plantarem a la primavera...passats els mesos de rebaixes és hora de començar a adquirir nou fons d'armari per poder lluir així q arribi la calor.
Avui us proposem els dissenys de samarretes de l'artista Elena Gallen, una dissenyadora afincada a barcelona que ha sapigut trobar el seu lloc en el món de la provocació estampant els seus dibuixos en samarretes bàsiques blanques.




L'etiqueta de moda/art fundada el 2006 per l'artista vissual Elena Gallen ràpidament va esdevenir un it de culte entre l'èlit de la moda.  El seu enginy provocatiu va despertar de seguida la curiositat dels fashionistes i bloggers així com també dissenyadors de moda com el britànic Gil Deacon... També ha treballat conjuntament com a freelance amb dissenyadors urbans d'alta qualitat com Krizia Robustella o Roberto Piqueras i marques  com 410BC (NY) o Kulte (Marsella).
Les seves creacions venen per viure sobre soports diferenst (la ilustració gràfica, moda..editorial..) definida per un segell agut molt personal.

Podeu adquirir els seus dissenys a la seva mateixa botiga on-line.



el seu disseny més conegut on es representa a  Kate Moss amb el nas sagnant


_Icones de la televisió i les bloggers del moment ja han caigut en la temptació de portar un dels seus dissenys:

blogger gala gonzález

patricia conde

Gala González amb el disseny "gos de Paris Hilton"


Us apunteu a lluir  un dels seus dissenys aquest estiu?


A+A

No hay comentarios: