3.12.10

REC. 02


No sé si sabreu que a Igualada, població propera a Barcelona, es va fer una gran concentració d'empreses dedicades al sector tèxtil, en especial al punt. Marques tan conegudes i reconegudes com Sita Murt, Marithé François Girbaud o Josep Abril tenen la seva seu allà. Per això anar de compres per Igualada ja és una experiència i més si dos cops a l'any se celebra el Rec (http://www.recstores.com/), un esdeveniment on les marques treuen les seves "gangues" dins els espais fabrils del rec.

Pensàvem que en un lloc i esdeveniment així, on moltes de les marques anuncien grans descomptes , trobaríem la ganga de la temporada...doncs en aquest cas l'experiència personal va ser una mica decepcionant... Potser no vam encertar el dia (serà que el primer dia ho van vendre tot??) o potser no vam encertar l'edició (el rec01 segons assistents va ser una "passada"). 

El cas és que ens vam trobar amb dos tipus d'outlets. El primer grup seria el d'aquelles marques que portant la roba d'estiu al rec02 només oferien el mateix descompte que ja ofereixen en les seves botigues en època de rebaixes i, a més, amb poca tria i mil samarretes del mateix model i talla! .....primera decepció, però no la pitjor...
Gran sorpresa al veure que la resta de marques, que englobaríem en el segon grup, no és que oferissin roba de la temporada passada... sinó que aquesta era d'almenys 10 anys enrere!! Com ho llegiu! Feia gràcia perquè fins i tot algunes peces estan de moda actualment!

Sincerament un desengany!

Cal apuntar que tan el lloc com l’ambientació..les indicacions i el muntatge en general ens va encantar!


I a nosaltres...què ens expliquin a on estava la gràcia/ganga!
I els que hi veu assistir, veu estar més de sort? Quina va ser la vostra impressió?
bon pont
A+A


No sé si sabréis que en Igualada, población cercana en Barcelona, se hizo una gran concentración de empresas dedicadas al sector textil, en especial en su punto. Marcas tan conocidas y reconocidas como Sita Murt, Marithé François Girbaud o Josep Abril tienen su sede allá. Por eso ir de compras por Igualada ya es una experiencia y más si dos veces al año se celebra el Rec (http://www.recstores.com/), un acontecimiento donde las marcas sacan sus "chollos" dentro de los espacios fabriles del Rec.

Pensábamos que en un lugar y acontecimiento así, donde muchas de las marcas anuncian grandes descuentos , encontraríamos el chollo de la temporada...pues en este caso la experiencia personal fue un poco decepcionante... Quizás no acertamos el día (será que el primer día lo vendieron todo??) o quizás no acertamos la edición (el Rec.01 según asistentes fue una "pasada"). 

El caso es que nos encontramos con dos tipos de outlets. El primer grupo sería el de aquellas marcas que trayendo la ropa de verano al Rec.02 sólo ofrecían el mismo descuento que ya ofrecen en sus tiendas en época de rebajas y, además, con poc a elegir y mil camisetas del mismo modelo y talla! .....primera decepción, pero no la peor...
Gran sorpresa al ver que el resto de marcas, que englobaríamos en el segundo grupo, no es que ofrecieran ropa de la temporada pasada... sino que esta era de al menos 10 años atrás!! Cómo lo leéis! Hacía gracia porque incluso algunas piezas están de moda actualmente!

Sinceramente un desengaño!

Hay que apuntar que tan el lugar como la ambientación..las indicaciones y el montaje en general nos encantó!


Y a nosotros...qué nos expliquen donde estaba la gracia/chollo!
Y los que asististeis, tuvisteis más de suerte? Cual fue vuestra impresión?


Feliz puente!
A+A
 



No hay comentarios: