15.12.10

Idees per l'amic invisible II / Ideas para el amigo invisible II

La setmana passada us vam mostrar un recull de idees d’amic invisible per noies i aquesta setmana intentarem orientar-vos pel sexe masculí.
Tot i que a priori sembla més senzill, la veritat és que la selecció dins dels pressupostos marcats ens ha resultat més difícil, per això, només us mostrarem dues opcions dins de cada vàrem de preus.

Així que... comencem!

<10€

Opció 1:

_Llibre o guia de viatge
Opció apta també per noies en la que, per aquest pressupost, ens haurem de limitar a edicions de butxaca però no per això són menys encertades.
Si sabem que l’afortunat/da ha de fer un viatge, podem regalar-li la guia de la ciutat que visita, però si no té destinació escollida, una bona suggerència pot ser “Londres express. Guía viva” o Amsterdam (i de pas li podem demanar que ens convidi ;P).

En relació a l’elecció literària si anem molt perduts, la web de l’Fnac ens proporciona una selecció del títols més venuts que ens pot ajudar a escollir.Opció 2:

_Gorro o bufanda
Una altra opció, molt adequada per les temperatures actuals, és un gorro o bufanda.
En aquest cas, la botiga online Asos ens ofereixen un parell de propostes que se’n van una mica del pressupost; però h&m és coneguda per tenir accessoris a molt bon preu i segur que trobarem el que necessitem!
(Clicant al text de la llegenda s’accedeix a la compra del producte)

Bufanda Asos
Gorro Asos

10€-20€

Opció 1:

_Memòria USB
Sembla que mai tenim suficients memòries usb: o les perdem, o les deixem en algun racó... així que aquesta opció tecnològica ens permetrà fer un regal ple d’utilitat.
A Pixmania en podem trobar de vàries marques i capacitats però actualment aquesta de 16GB està d’oferta. Així que no ho dubteu!

Memòria usb Pixmania

Opció 2:

_Roba interior
Igual que en el cas de les noies, cada vegades més el sexe masculí també es amant de la roba interior, així que una altra de les opcions a regalar pot ser “underwear”. En aquest cas, i pel pressupost, haurem de dirigir-nos a un outlet per trobar, per exemple, un bóxer que s’adaptin a les nostres necessitats.

Bóxer dress-for-less

20€-30€

Opció 1:

_Protector o funda iphone
Aquesta opció és per un públic més limitat, només aquells que tenen iphone, però pot ser una molt bona elecció.
Podem triar des de a protectors per l’iphone 4 fins a fundes per la resta de versions, així que només ens queda, escollir el color!

Protector iphone 4


Funda iphone


Opció 2:

_Cartera de pell
Ja per acabar creiem que un regal útil alhora que elegant és una cartera (a poder ser de pell). En aquest cas, trobem una opció adequada al pressupost a Zara però segur que tant a Pull&Bear o Uterqüe podem trobar moltes opcions que ens agradin.
Cartera pell Zara

I fins aquí la nostra llista de propostes, esperem que us ajudi a escollir la millor i adequada opció per els vostres amics invisibles.
I a vosaltres... que us agradaria que us regalessin?

Una abraçada!

A+A


La semana pasada os mostramos una recopilación de ideas de amigo invisible para chicas y esta semana intentaremos orientarvos para el sexo masculino.
A pesar de que a priori parece más sencillo, bien es verdad que la selección dentro de los presupuestos marcados nos ha resultado más difícil, por eso, sólo os mostraremos dos opciones dentro de cada vamos de precios.

Así que... empezamos!

<10€

Opción 1:

_Libro o guía de viaje
Opción apta también para chicas en la que, por este presupuesto, nos tendremos que limitar a ediciones de bolsillo pero no por eso son menos acertadas.
Si sabemos que el afortunado/da tiene que hacer un viaje, podemos regalarle la guía de la ciudad que visita, pero si no tiene destino escogido, una buena sugerencia puede ser “Londres express. Guía viva” o Amsterdam (y de paso le podemos pedir que nos invite ;P).

En relación a la elección literaria si vamos muy perdidos, la web de la Fnac nos proporciona una selección del títulos más vendidos que nos puede ayudar a escoger.Opción 2:

_Gorro o bufanda
Otra opción, mucho adecuada para las temperaturas actuales, es un gorro o bufanda.
En este caso, la tienda online Asos nos ofrecen un par de propuestas que se van un poco del presupuesto; pero h&m es conocida para tener accesorios a muy buen precio y seguro que encontraremos el que necesitamos!
(Clicando al texto de la leyenda se accede a la compra del producto)

Bufanda Asos
Gorro Asos

10€-20€

Opción 1:

_Memoria USB
Parece que nunca tenemos suficientes memorias usb: o las perdemos, o las dejamos en algún rincón... así que esta opción tecnológica nos permitirá hacer un regalo lleno de utilidad.
En Pixmania podemos encontrar de varias marcas y capacidades pero actualmente esta de 16GB está de oferta. Así que no lo dudáis!

Memoria usb Pixmania

Opción 2:

_Ropa interior
Igual que en el caso de las chicas, cada veces más el sexo masculino también es amante de la ropa interior, así que otra de las opciones a regalar puede ser “underwear”. En este caso, y por el presupuesto, tendremos que dirigirnos a un outlet para encontrar, por ejemplo, un bóxer que se adapten a nuestras necesidades.

Bóxer dress-for-less

20€-30€

Opción 1:

_Protector o funda iphone
Esta opción es para un público más limitado, sólo aquellos que tienen iphone, pero puede ser una muy buena elección.
Podemos elegir desde a protectores por el iphone 4 hasta fundas por el resto de versiones, así que sólo nos queda, escoger el color!

Protector iphone 4


Funda iphone


Opción 2:

_Cartera de piel
Ya para terminar creemos que un regalo útil a la vez que elegante es una cartera (a poder ser de piel). En este caso, encontramos una opción adecuada en presupuesto en Zara pero seguro que tanto a Pull&Bear o Uterqüe podemos encontrar muchas opciones que nos gusten.
Cartera piel Zara
Y hasta aquí nuestra lista de propuestas, esperamos que os ayude a escoger la mejor y adecuada opción por vuestros amigos invisibles.
Y a vosotros... que os gustaría que os regalaran?

Un abrazo!

A+A

4 comentarios:

Tere dijo...

a mi me encantaria algo completamente inesperado jej!

me alegra conocer tu blog!

besos!

Dressed 4 Success dijo...

Me gustan los regalitos...yo este año no tengo que comprar amigo invisible pero lo tendré en cuanta!! >:-D

Te sigo en facebook!

www.dressed4success.blogspot.com >;-)
…1KiSS!*

B a la Moda dijo...

Me gusta mucho la opción de bufanda! Me parece más fácil acertar!

xoxo
B* a la Moda

Fashion Drip dijo...

Hola!!

Buenas ideas para el amigo invisible!!

Bss
fashiondrip