14.12.10

ON MY NAILS

Els colors foscos s'imposen aquesta temporada, però els tons metal·litzats, daurats i el clàssic vermell també són una aposta segura.

Les baixes temperatures ja han arribat per quedar-se definitivament. Aquestes últimes setmanes, els nostres armaris han canviat de tonalitat, i els colors vius i alegres han donat pas a la cromàtica de marrons, negres i grisos, protagonistes indiscutibles de cada tardor-hivern.

Durant aquestes festes, les notres ungles també són cautivades per l'esperit tardorenc i canvien de tonalitat, per anar perfectament combinades amb les nostres peces preferides. Triant el color adequat, poden convertir-se en el teu complement fetiche per completar un look perfecte. T'apropem a les tendències d'esmalts per aquesta temporada, perquè les teves ungles estiguin a l'última com tu!

Aquesta tardor-hivern es porten principalment les ungles curtes i amb tonalitat fosques, encara que hi ha excepcions. L'any passat els colors mate van ser els triomfadors, però aquesta temporada les versions metal·litzades i brillants de laques d'ungles venen trepitjant fort. Atenta a les nostres propostes!


Chanel presenta nous colors d'esmalts amb la seva col·lecció Nail Jade Winter. Els marrons i verd militar són perfectes per lluïr aquesta tardor-hivern a joc amb els nostres outfits preferits.

La firma francesa, vist l'èxit d'aquest estiu, treu de nou nous colors més suaus com el turquesa Nouvelle Vague, tot un boom la passada temporada. Afegeix un marró nude que ens encanta.Chanel no oblida un dels seus clàssics... Rouge Noir, un imprescindible.


Ja queda menys per les festes nadalenques, per això volem acostar-te a uns esmalts daurats, perfectes per a les celebracions més especials. La primera proposta és la laca Timeless Gold de Dior Vernis, una encertada barreja d'or i platí acabat  lamé. La segona, també de Dior, s'anomena Or Tsarine i es tracta d'un negre sofisticat esquitxat de  d'espurnes gold. Pertany a la col·lecció Gold Nadal 2010. Per últim et proposem  Versailles Nail Polish de NARS, un to or champagne molt afavoridor.Per últim YSL treu al mercat duos molt divertits, en els quals els morats es presenten com a imprescindibles.

I a vosaltres...quins colors us enamoren per aquesta tardor-hivern?

Ptons

A+A


Los colores oscuros se imponen esta temporada, pero los tonos metalizados, dorados y el clásico rojo también son una apuesta segura.
Las bajas temperaturas ya han llegado para quedarse definitivamente con nosotros. En estas últimas semanas, nuestros armarios han cambiado de tonalidad, y los colores vivos y alegres han dado paso a la cromática de marrones, negros y grises, protagonistas indiscutibles de cada otoño-invierno.

Durante estas fechas, nuestras uñas también son cautivadas por el espíritu otoñal y cambian de tonalidad, para ir perfectamente combinadas con nuestras prendas favoritas. Escogiendo el color adecuado, pueden convertirse en tu complemento fetiche para completar un look perfecto. te acerca las tendencias de esmaltes para esta temporada, para que tus uñas estén tan a la última como tú.

Este otoño-invierno se llevan principalmente las uñas cortas y con tonalidades oscuras, aunque hay excepciones. El año pasado los colores mates fueron los triunfadores, pero esta temporada las versiones metalizadas y brillantes de lacas de uña vienen pisando fuerte. ¡Atenta a nuestras propuestas!


Chanel presenta nuevos colores de esmaltes con su colección Nail Jade Winter. Los marrones y el verde militar son perfectos para lucir este otoño-invierno a juego con nuestros outfits favoritos.

La firma francesa, visto el éxito de este verano, lanza de nuevo colores más suaves como su turquesa Nouvelle Vague, todo un boom la pasada temporada. Añade un marrón nude que nos encanta.
Chanel no olvida uno de sus clásicos… Rouge Noir, un imprescindible.Ya queda menos para las fiestas navideñas, por eso queremos acercarte unos esmaltes dorados, perfectos para las celebraciones más especiales. La primera propuesta es la laca Timeless Gold de Dior Vernis, una acertada mezcla de oro y platino en acabado lamé. La segunda, también de Dior, se llama Or Tsarine y se trata de un negro sofisticado salpicado de destellosgold. Pertenece a la colección Gold Navidad 2010. Por último te proponemos Versailles Nail Polish de NARS, un tono oro champagne muy favorecedor.

YSL lanza dúos muy divertidos, en los que los morados se presentan como imprescindibles.

Y a vosotras...que colores os enamoran para este invierno??

Bss

A+A

1 comentario:

Mariona-Diario de Estilo dijo...

Jo hem quedo mab el rouge noir, m' encanta, amuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa