14.1.11

EL BORN

El barri del Born es troba a quatre passes de l'hotel W (hotel Vela), de totes maneres també pots agafar un taxi i reservar forces per la ruta de compres!. Aquest barri forma part de la zona vella de Barcelona (amb el Raval i el Gòtic, les quals explorarem més tard). La zona està organitzada entorn l'esglèsia de Santa Maria del Mar i el Mercat del Born, ara mateix es troba immers en un llarg procès de reconstrucció ja que es van trobar restes romanes en el subsòl del que és ara el mercat.
A la nit, la zona es converteix en un flux continu de gent que es troba per prendre quelcom en qualsevol dels petits bars i/o pubs amb encant que poblen el barri.
L'encant del Born resideix en gaudir del plaer de perdre's passejant pels seus carrers estrets i anar descobrint les botigues i ateliers més amagades i secretes de la ciutat.



MIRIAM PONSA(Princesa, 14)

Una de les dissenyadores joves catalanes amb més projecció en el panorama de la moda. Cara habitual en la 080 Barcelona Fashion Week, estima l'experimentació amb teixits i maneres de teixir, alhora que crea la seva vista pròpia i personal de la moda; totalment independent i diferent als espectacles de moda tradicionals. La botiga en sí ja se surt del que normalment estem acostumats a veure.








EL GANSO (Bonaire, 6)

Punt d'encontre de la moda british. Quadres i pics són habituals en americanes, pantalons i jerseis, tan en home com per dona. En qualsevol cas, es tracta d'una moda entre seria i atrevida a preus assequibles..Apunteu-vos-ho a l'agenda ara que torna amb força l'estil angles "preppy" !




COMO AGUA DE MAYO( Argenteria 43)

Lo millor i més actual del disseny español es concentra a Como Agua de Mayo, una encantadora i femenina botiga del Born que reuneix, entre els seus tons turquesa, una delicada selecció de roba per a dona, calçat i accessoris dels grans noms del panorama de la moda nacional com Miriam Ocáriz, Ailanto, Josep Font o Amaya Arzuaga. Visita obligada!



EL XAMPANYET (Montcada 22)

Amb gana?
Aquest és un dels llocs mítics de la ciutat per menjar bé (no nomès per turistes) i on es poden degustar unes bontes tapes catalanes. No val entrar i no demanar una bona tapa d'anxoves i una copa de "xampanyet". El lloc recorda la típica masia catalana, recoberta amb la típica rajola blava.







i vosaltres...per quines botigues del Born us agrada perdre-us??

bon cap de setmana

A+A

2 comentarios:

anotherwomanbyrose dijo...

dentro de dos semanitas voy para alla al brandery y a un desfile asi que espero tener tiempo para shoppings tambien, que el trabajo me quita casi todo el tiempo en ferias jeje!

Pasate por el blog...hay un SORTEO DE LYDIA DELGADO!!!

suerte y un besito

another woman

Marieta dijo...

Felicidades por vuestro blog!! me encanta!!
Tengo algo sobre la tienda que recomendáis: "Como Agua de Mayo"
Me compré el vestido más caro de mi vida allí y se rompió en un segundo (el material se desgarra) y nunca en mi vida me han tratado de manera tan maleducada, poco profesional y altiva... y os aseguro que no asusto como Julia Roberts al principio de su papel de Pretty Women en Rodeo Drive!!
Y sigo después de 2 meses esperando respuesta alguna por su parte... ya voy a demandarlos, por su trato tan malo.