10.1.11

A LO GARÇON

Els temps en que les melenes quilomètriques i extensions eren símbols de la feminitat han passat. Torna el look garçon dels anys 60 i moltes de les famoses ja s'han apuntat a la tendència del cabell curt de la que la model Twiggy, una de les icones de la moda més importants de la història, n'era la seva millor representant.
Actrius, cantants it de la talla de Michelle Williams, Carey Mulligan, Emma Watson oRihanna s'han atrevit a donar el pas, demostrant que els talls radicals també són sexys. Volumens, serrells, tupés i cardats ajuden a crar estils tan diferents com els de les estrelles que els porten. Inspira't amb elles i...atreveix-te a donar el pas!


Emma Whatson ha volgut deixar enrere la imatge de nena petita i l'actriu ens va sorpendre a tots quan va publicar la seva nova imatge a Facebook. No li queda malament, encara que ens agradava més amb el cabell llarg.


L'actriu Michelle Williams  ressalta les seves faccions dolces amb un tallat amb serrell llarg i col·locat lateralment amb volum i un color ros platí molt afavoridor. Ens encanta.


Carey Mulligan, protagonista de la pel·lícula An education, ha encertat amb la seva imatge gracies a aquest look inspirat en els anys 20.


Des de que va interpretar a Coco Chanel, Audrey Tautou s'ha aficionat al cabell curt. I la veritat és que li queda fantàstic!
.
Altres celebrities que s'han desfet de la seva melena :

Victoria Beckam

Katie Holmes

agyness deyn


 
Tania Llasera
 I vosaltres...teniu pensar fer un canvi de look radical per quan arribi la calor?

A+ALos tiempos en los que melenas kilométricas y extensiones eran símbolos de feminidad han pasado. Vuelve el look garçon de los años 60  y muchas famosas se han apuntado a la tendencia del pelo corto de la que la modelo Twiggy, uno de los iconos de moda más importantes de la historia, era la mejor representante. Actrices y cantantes it de la talla deMichelle Williams, Carey Mulligan, Emma Watson oRihanna se han atrevido a dar el paso, demostrando que los cortes radicales también son sexys. Volúmenes, flequillos, tupés y cardados ayudan a crear estilos tan diferentes como las estrellas que los llevan. Inspírate en ellas y... ¡y atrévete a dar el paso!
 
 

Emma Whatson ha querido dejar atras la imagen de niña pequeña i la actriz nos sorprendió a todos cuando publicó su nueva imagen en Facebook. No le queda nada mal, aunque nos gustaba más con el pelo largo. 


La actriz Michelle Williams  resalta sus rasgos dulces con un corte con flequillo ladeado i largo con volumen y un color rubio platino muy favorecedor. Nos encanta.

Carey Mulligan, protagonista de la película An education, ha acertado con la nueva imagen gracias a este look inspirado en los años 20.


Desde que interpretó a Coco Chanel, Audrey Tautou se ha aficionado al pelo corto. Y la verdad es que le queda fantástico!

.
Otras celebrities que se han desecho de su melena..


Victoria Beckam
Katie Holmes
agyness deyn

Tania Llasera
Y vosotras...teneis pensado hacer un cambio de look radical para cuando llegue el buen tiempo??

A+A

1 comentario:

Mariona-Diario de Estilo dijo...

Jo ja hem vaig tallar els cabells el passat juny i ara com ara, me'ls deixaré una miqueta més llargs però igualats, com l' olivia palermo més o menys.
La que penso que llueix millor el cabell curt és la francesa Audrey Tautou, guapíssima.
Feliz 2011, amuaaaaaaaaaaaa
Estem de SORTEIG TRUSSARDI, per si t' anies, unes precioses ulleres de sol